Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

Aplicatii pentru acoperisuri

Sistemul DEVI de topire a ghetii si zapezii pentru acoperisuri si jgheaburi poate fi instalat pe aproape orice tip de acoperis cu scopul de a preveni formarea acumularilor de gheata si zapada in dolii sau jgheaburi si de a reduce stricaciunile provocate constructiilor ( exemplu : fatade si acoperisuri inghetate )

Sistemul DEVI de topire a ghetii si zapezii trebuie instalat de-a lungul marginilor acoperisului sau in locurile unde exista pericolul formarii ghetii sau a zapezii. In sistemul de jgheaburi si burlane deteriorarile provocate de gheata sau zapada sunt evitate prin asigurarea unui drenaj eficient al apei topite prin acest sistem.

Alegerea produsului: Programul DEVI pentru termostate de exterior include urmatoarele tipuri : deviregTM 316, deviregTM 330, deviregTM 850. Tipul de termostat necesar depinde de la caz la caz , in functie de conditiile prezente si situatia instalatiei.

Recomandam folosirea termostatului deviregTM 850, pentru asigurarea costurilor minime de exploatare si pentru obtinerea confortului optim al unei instalatii de topire a ghetii si zapezii. Acest fapt devine evident pentru aplicatiile a caror putere depaseste 6 KW. Datorita senzorilor sai digitali, sistemul deviregTM 850 functioneaza cu o incredibila acuratete asigurand astfel reducerea consumului de energie la cel mai mic nivel posibil fara a face rabat la siguranta.


Topirea turturilor