Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Produse Devi

Covorase incalzitoare DevimatTM

Covorase incalzitoare Devimat DSVF

covoras incalzitor Devi

DEVI a introdus acest covoras in anul 1996 fiind cel mai vāndut covoras de incalzire din gama.

Cel mai subtire mono-conductor, doar 2.5 mm DevimatTM DSVF beneficiaza de o armatura rezistenta la deformari, fapt ce ii confera o rezistenta superioara la deformare. DSVF a fost testat la valori de peste 600N. Aceasta caracteristica iese in evidenta in special in timpul instalarilor.

Gama completa DevimatTM DSVF are o gama extinsa de lungimi. Cel mai mic covoras este de doar 1m, iar cel mai lung de 20 m. Gama acopera atāt 100W cāt si 150 W pe m2!

Covorase incalzitoare Devimat DTIR

covorase devi incalzitoare

Noul covoras bifilar

Doar 4 mm grosime DevimatTM DTIR este un covoras cu cablu bifilar cu o grosime de 4 mm si care beneficiaza de un covoras suport cu un strat de adeziv imbunatatit. Armatura cablului este confectionata din aluminiu pentru rezistenta si o mai buna dispersie a caldurii. Rezistenta la deformare a covorasului DTIR este de 600N.

Gama mai larga de modele DevimatTM DTIR are o gama extinsa de lungimi. Cel mai mic covoras este de doar 0,5 m, iar cel mai lung de 24 m. Acest fapt ofera o flexibilitate marita la instalari, cel mai lung covoras acoperind 12 mp. DevimatTM DTIR este furnizat in doua variante atāt 100W cāt si 150 W pe mp!

DevimatTM DSIA-300 pentru aplicatii la exterior

covoras incalzitor devi pentru exterior

Alimentate la 380 V sau 400 V, cu trei benzi autoadezive si latimea de 1 m, Devimat DSIA este solutia simpla si flexibila pentru instalari rapide.

Economie de timp si bani Din calcule a reiesit faptul ca Devimat DSIA duce la o economie de timp pentru instalare de pāna la 70%. Un alt avantaj pentru instalator este faptul ca nu exista nici un material intre cabluri, ci doar trei benzi, dintre care doua sunt intarite cu sticla pentru o durabilitate mai mare.