Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Produse Devi

DevilinkTM

sitem devilink

DevilinkTM este un sistem de comunicare bidirectional bazat pe tehnologie fara fir

Daca credeti ca solutiile de ultima ora pentru controlul incalzirii la interior sunt complicate si costisitoare solutia DevilinkTM va va schimba opinia! Solutia DevilinkTM consta in trei echipamente fara fir: DevilinkTM CC (initatea centrala de control), DevilinkTM FT (termostat pardoseala) si DevilinkTM RS (senzor de camera). Împreuna aceste echipamente ofera un ambient interior exceptional!

DevilinkTM este bazat pe un sistem de comunicare fara fir si inteligent la interior si pe un design special la exterior. Un design creat special pentru a se integra perfect in orice ambianta indiferent de design-ul interioarelor. DevilinkTM este simplu de utilizat pentru orice membru al familiei. Doar câteva apasari pe ecranul tactil puteti ajusta parametri de functionare ai sistemul de incalzire electrica prin pardoseala.

DevilinkTM este si eficient din punct de vedere al consumului de energie pe tot parcursul anului. Fara risipa de energie datorita posibilitatii de programare saptamânala in functie de perioadele de absenta din locuinta, de perioadele de somn sau de cele in care aveti nevoie de o temperatura mai joasa. În plus, functia “plecat” va ofera o economie de energie si costuri atunci când sunteti plecat de acasa.

Sistemul DevilinkTM este:

  • Sigur si fiabil datorita tehnologiei de comunicare bidirectionala
  • Simplu de utilizat datorita unitatii centrale cu display tactil care controleaza senzorii si termostatele de temperatura
  • Usor de programat atunci când plecati. Activati modul vacanta inainte de plecare
  • Eficient cu privire la consumurile de energie electrica
  • Stilat datorita design-ului de ultima ora