Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

Sisteme de incalzire pentru agricultura

Solul incalzit prelungeste sezonul de crestere a plantelor

Pentru stimularea cresterii si reproducerii plantelor in sere, este posibila incalzirea solului utilizand caldura de la inceputul primaverii. Astfel, vegetatia incepe sa se dezvolte mai de timpuriu, iar perioada de recoltare poate fi prelungita. Totodata, este posibila cultivarea plantelor care necesita mai multa caldura si care se dezvolta de obicei numai in climatul subtropical/tropical. Caldura acumulata in sol si aer poate fi adaptata pentru a obtine conditii optime de temperatura pentru dezvoltarea plantelor.

Produsele ideale pentru atingerea temperaturii necesare sunt cablurile de incalzire deviregTM, care, combinate cu termostatele si senzorii deviregTM, vor reduce la minim consumul de energie.

Alegerea produsului pentru incalzirea solului

deviregTM DTIP-10 si DTIP-18 sunt tipurile de cabluri de incalzire cel mai frecvent utilizate pentru aceasta aplicatie.

Alegerea produsului pentru incalzirea solului:

Pentru controlul temperaturii intr-o sera trebuie utilizat un termostat deviregTM 330 sau 610. Temperatura optima a solului la care se obtin conditii bune de crestere a plantelor depinde de tipul si varsta acestora. Intervalul de temperatura specific plantelor de sera este cuprins intre 15o si 25oC; pentru butasi si rasaduri temperatura nu trebuie sa depaseasca 30oC.

Avantajele incalzirii solului:
  • Prelungirea sezonului de crestere a plantelor
  • Posibilitatea cultivarii unor plante exotice