Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

Incalzirea grajdurilor

Purceii cresc mai repede datorita incalzirii prin pardoseala

In zootehnia moderna este foarte important ca animalele sa beneficieze de conditii cat mai bune. Pentru a se maturiza rapid, purceii nu trebuie sa piarda caldura corporala catre exterior sau prin contactul cu podeaua. O solutie optima este instalarea cablurilor de incalzire DeviflexTM in podeaua grajdului sau a fermelor de porci, pentru a va asigura ca animalele dezvolta si obtin caldura suplimentara.

In primele doua zile de viata, purceii au nevoie de o temperatura ambianta de aproximativ 30 oC. Pe parcursul urmatoarelor 4 saptamani, temperatura trebuie redusa treptat pana la aproximativ 18 oC,. Acest lucru este usor de realizat prin intermediul unui termostat electronic deviregTM, pentru reglarea nivelului de caldura.

Incalzirea podelei reduce gradul de imbolnavire in fermele avicole

O solutie avantajoasa pentru fermele avicole este montarea unui sistem de incalzire prin pardoseala cu cabluri electrice de incalzire deviflexTM. Prin uniformizarea temperaturii la nivelul podelei, fara a incalzi intreaga cladire, se va reduce considerabil consumul de energie.

Printre avantaje se numara si asigurarea unui mediu mai curat si mai uscat pentru pui, ceea ce s-a dovedit ca influenteaza considerabil sanatatea puilor si elimina obiceiul acestora de a se ciuguli reciproc. Toti acestia reprezinta factori care contribuie la reducerea gradului de imbolnavire etc.

In plus, prin uscarea rapida a dejectiilor de origine animala, curatarea podelei se va face mai usor si mai rapid, la inlocuirea loturilor de pui proaspat eclozati.

Alegerea produsului pentru incalzirea grajdurilor:

Recomandam utilizarea cablurilor sau covoraselor incalzitoare DevimatTM

Pot fi utilizate mai multe tipuri de termostate electronice DeviregTM, conectate la un senzor cu fir montat in podea. Termostatul DeviregTM 330 este proiectat pentru montarea pe sina DIN, iar DeviregTM 610 este rezistent la umezeala (gradul de protectie IP 44) si poate fi montat in medii umede.

Avantajele produsului pentru incalzirea grajdurilor:

  • Purceii cresc mai rapid
  • Cresterea ratei de supravietuire a purceilor si puilor
  • Caldura este mentinuta la nivelul podelei
  • Consum mai mic de energie decat in cazul incalzirii aerului