Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

Incalzirea conductelor

Sistemele DEVI destinate incalzirii conductelor previn stricaciunile in urma inghetului si mentin lichidele in miscare indiferent de temperatura exterioara

Exista doua motive principale pentru a folosi DEVI: protectie anti-inghet a conductelor, mentinerea unei temperaturi stabilite in conducte

Sistemele de protectie la inghet sunt instalate acolo unde este necesara prevenirea inghetului conductelor sanitare si de apa. Aceste sisteme se folosesc acolo unde conductele sunt slab izolate sau chiar fara izolatie.

Acesta poate fi cazul caselor mai vechi cu conducte instalate in pereti sau pe acoperis si in cazul conductelor care nu pot fi ingropate la o adancime mai mare care sa permita pastrarea fluiditatii lichidelor.

Sistemele de control al temperaturii sunt instalate pentru a pastra temperatura lichidelor din interiorul conductelor. Aceasta poate fi o aplicatie si in industrie pentru a mentine o vascozitate marita a fluidelor, in ciuda temperaturilor scazute. De asemenea, pentru aplicatii private sistemul poate fi folosit pentru a facilita incalzirea apei menajere.

in interiorul conductelor sau afara. Sistemul DEVI de insotire conducte poate fi instalat atat pentru sisteme de conducte la exterior si interior, cat si pentru conducte suspendate sau ingropate. Sistemul DEVI de insotire conducte consta in cablurile de incalzire Deviflex™, unitatile de control Devireg™ si accesoriile pentru instalare. Solutia completa va asigura un rezultat rapid si un consum minim de energie.

Avantajele produsului:

  • Conducte protejate la inghet
  • Debit constant
  • Adancime de instalare redusa a conductelor
  • Fara costuri de reparatie dupa iernile grele
  • Fara blocaje in interiorul conductelor
  • Previne fenomenul de condensare