Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

Fii partener intr-o afacere de succes!

Fii si tu distribuitor DEVI-Danfoss!

Pentru ca lumea se schimba, este necesar sa ne adaptam solutiile oferite clientilor de fiecare data cand apare un produs mai bun, mai eficient din punct de vedere al consumului si al costurilor de instalare. Un astfel de produs este sistemul de incalzire in pardoseala DEVI-Danfoss.

Incalzirea in pardoseala este o solutie eleganta si eficienta pentru incalzirea oricarei locatii. Argumentele pro sunt nenumarate si toate la fel de importante pentru beneficiarul unui astfel de sistem. Sistemul de incalzire al podelei este invizibil si prin asigurarea temperaturii uniforme pe toata suprafata pardoselii incalzite se obtine un grad de confort net superior fata de sistemul clasic de incalzire cu radiatoare si totodata o economie in functionare de 20%-30% prin controlul temperaturii de la nivelul pardoselii si a celei de ambient cu ajutorul termostatelor inteligente.

Aplicatiile sale acopera o gama larga, pornind de la beneficiile pe care le aduce locuintelor si spatiilor exterioare ale acestora, trecand prin aplicatiile din zootehnie si pana la protejarea monumentelor sau incalzirea terenurilor sportive. Pentru mai multe detalii acceseaza sectiunea SOLUTII.

De ce recomandam sistemele DEVI-Danfoss? Pentru ca sunt tot ceea ce un produs modern trebuie sa fie: confortabile, estetice, practice, economice si ecologice.

Devenind dinstribuitor DEVI-Danfoss ai sansa de a colabora cu echipa noastra de specialisti ce au peste 10 ani experienta in vanzarea si instalarea acestor sisteme. Sistemele DEVI-Danfoss sunt la fel de usor de recomandat pe cat de usor sunt de instalat. In plus, vei beneficia de asistenta si consilierea noastra.

Intra acum intr-o echipa tanara si dinamica, ce iti va da sansa sa te dezvolti impreuna cu ea. Fii partener intr-o afacere de succes!

Contact: 0722.709.811

e-mail: office@devihov.ro