Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

Protectia antenelor si cablurilor impotriva inghetului

Formarea ghetii pe antene sau poduri prezinta un real pericol pentru utilizatorii soselelor si pentru structura in sine.

Turturii si depunerile de gheata prezinta un real pericol pentru utilizatorii soselelor, atunci cand acestia trec pe langa stalpi sau conduc pe (sau sub) poduri. in plus, gheata formata pe stalpii, reflectoarele si cablurile podurilor ameninta si structura in sine. Adeseori, gheata poate adauga structurii o greutate suplimentara considerabila, fapt care poate duce la deteriorarea acesteia.

O solutie este dimensionarea structurii astfel incat aceasta sa fie capabila a sustine greutatea suplimentara. Aceasta solutie este adeseori foarte costisitoare, fiind necesara utilizarea de materiale suplimentare. O alta optiune este degivrarea manuala. Aceasta este o munca dificila si adeseori periculoasa.

Solutia practica, economica si automata este instalarea unui sistem de protectie impotriva inghetului DEVI, cu cabluri de incalzire DeviflexTM infasurate pe stalpi sau pe cablurile acestora.

Alegerea produsului pentru protejarea antelenelor si a cablurilor la inghet:

Recomandam utilizarea cablurilor de incalzire DeviflexTM de tipul DTIP si DSIG, controlate de un termostat DeviregTM 850 cu senzor combinat de temperatura si umiditate, din motive economice, deoarece nu este suficienta numai masurarea temperaturii aerului. Daca aerul este uscat, nu se va forma gheata, dar in cazul in care sunt monitorizate conditiile de umezeala si temperatura, este posibil controlul optim al sistemului.

Avantajele protejarii antenelor si cablurilor la inghet:
  • Impiedica formarea de gheata si zapada pe stalpi si cabluri
  • Previne accidentele provocate de caderea turturilor
  • Reduce cheltuielile asociate dimensionarii stalpilor si cablurilor
  • Reduce cheltuielile cu forta de munca
  • Functioneaza automat