Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

Protejarea podelelor impotriva condensului

In camerele frigorifice, suprafetele alunecoase in urma inghetarii apei de condens constituie o problema. Va prezentam in continuare un sistem pentru protejarea podelelor impotriva condensului

In zona usilor situate intre camerele frigorifice si camerele incalzite, apa de condens poate aparea pe podea din cauza schimbarii permanente a temperaturii aerului la deschiderea si inchiderea usilor. Astfel, pe podea se poate forma gheata si pot aparea accidente. Prin urmare, in aceste zone podeaua trebuie incalzita.

Problema se rezolva cu un sistem de protectie a podelelor impotriva inghetului DEVI.

Solutia consta in instalarea unor covorase incalzitoare sau cabluri de incalzire deviregTM cat mai aproape de suprafata podelei. Cablurile/covorasele incalzitoare trebuie instalate de ambele parti ale intrarii, dar nu trebuie trase prin rosturile de dilatatie. Acest lucru inseamna ca trebuie instalat cate un sistem de incalzire atat in fata, cat si in spatele usii. Ca o masura suplimentara de asigurare a confortului, utilizarea unui sistem de protectie impotriva inghetului DEVI va limita si trecerea aerului rece in zonele incalzite.

Alegerea produsului pentru incalzirea podelelor:

Recomandam utilizarea unor cabluri de incalzire DeviflexTM DTIP-18, DeviflexTM DSIG-20 sau unor covorase incalzitoare DeviregTM 150, controlate de un termostat DeviregTM 330 (-10oC - +10oC).

Avantaje ale sistemului de protejare a pardoselelor impotriva condensului:

  • Deplasarea in siguranta a pietonilor, camioanelor etc.
  • Reducerea variatiei de temperatura la deschiderea usii