Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Incalzire interior

Incalzire exterior

Alte utilizari

INCALZIREA ELECTRICA PRIN PARDOSEALA - Informatii generale

Sistemele DEVI de incalzire prin pardoseala sunt alcatuite din cabluri incalzitoare – deviflexTM sau covorase incalzitoare – devimatTM, termostate pentru reglarea temperaturilor - deviregTM si accesorii pentru instalare. Sistemele pot fi conectate in retea folosind solutiile de conectare la retea devicomTM.

Incalzirea prin pardoseala ofera nivel optim de confort termic

Toata caldura degajata se ridica in sus! Acest principiu simplu de functionare explica de ce sistemul de incalzire prin pardoseala ofera confort sporit in comparatie cu solutia clasica de incalzire cu radiatoare . Sistemul de incalzire cu radiatoare degaja caldura la nivelul capului aceasta urmand sa se ridice spre tavan de unde urmeaza apoi sa coboare si sa revina sub forma de aer rece la nivelul picioarelor creand o stare de disconfort.

Solutia oferita de DEVI, pe de alta parte, asigura confort termic pentru intreg corpul de la picioare la cap. Si pentru ca nu produce decat o usoara miscare a aerului, miscarea particulelor de praf este redusa considerabil, acest amanunt facand sistemul recomandabil suferinzilor de astm sau alergii.

Incalzirea prin pardoseala are consum minim de energie

Datorita distributiei caldurii din pardoseala si controlului temperaturilor cu ajutorul termostatului deviregTM, temperatura medie din camera poate fi redusa cu 1-20 C spre deosebire de sistemul clasic cu radiatoare fara a influenta nivelul de confort termic. Acest fapt asigura si reducerea cu mai mult de 10-20% a consumului de energie rezultand de aici un beneficiu atat din punct de vedere economic cat si un castig pentru ambianta incaperii.

Sisteme flexibile

Sistemele de incalzire DEVI asigura o temperatura de confort in camera, oriunde te-ai afla, acasa, la birou, in atelier, in sala de sport si oriunde este necesar. La fel de important este si faptul ca sistemele de incalzire de la DEVI se pot monta in orice tip de pardoseala, indiferent daca aceasta este podea noua din beton, podea din lemn sau podea renovata.

Sursa invizibila de incalzire

Sistemele de incalzire prin pardoseala DEVI sunt invizibile. Avand in vedere ca sistemul este ascuns sub pardoseala raman considerabile posibilitatile de mobilare, de redecorare iar problema consumului de spatiu si a radiatoarelor nedorite este eliminata.

Grad inalt de durabilitate , fara costuri de intretinere a sistemului

Sistemele de incalzire prin pardoseala DEVI au rezistenta indelungata in timp. Practic, sistemele rezista si functioneaza la fel de mult cat rezista si imobilul in care sunt instalate fara a fi necesara intretinerea lor.

Cablurile si covorasele incalzitoare de la DEVI au garantie de 10 ani

Cablurile DEVI deviflexTM si covorasele incalzitoare devimatTM sunt garantate pentru o perioada de 10 ani. Termostatele devireg au o durata de viata ce depinde in mare masura de gradul de dezvoltare tehnica de la momentul instalarii. Termostatele deviregTM sunt garantate pentru o perioada de 2 ani.

Avantajele incalzirii electrice prin pardoseala

  • Confort: pardoseala este mereu calda, pe toata suprafata ei
  • Estetic: singurele componente vizibile sunt termostatele montate discret pe perete
  • Cablurile incalzitoare sunt montate in sapa pardoselii si astfel ofera practic posibilitati nelimitate de decorare
  • Nu creaza curenti de aer
  • Nu usuca aerul
  • Nu are zgomote de functionare
  • Nu presupune costuri de intretinere nu sunt necesare revizii tehnice, inlocuiri periodice de piese si componente
  • Automatizarea completa a incalzirii
  • Durata lunga de viata apreciata la 100 de ani, mai lunga decat a imobilelor in sine


Comaparatie incalzirea electrica prin pardoseala incalzirea clasica

incalzirea electrica prin pardoseala incalzirea prin pardoseala


Incalzirea in pardoseala
Galerie Foto


incalzirea in pardoseala
incalzirea in pardoseala
incalzirea in pardoseala
incalzirea in pardoseala