Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Produse Devi

DeviregTM 316

termostate de exterior devireg

DeviregTM 316 este un termostat cu aplicatii multiple, utilizabil atāt in interior cāt si in exterior. Intervalul de temperatura este cuprins intre -10°C si +50°C, iar valorile minima si maxima ale temperaturii sunt reglabile.

Acest termostat se monteaza pe sina DIN si este comandat de un senzor cu fir NTC.

Seria DeviregTM 330

termostate de exterior devireg

Seria DeviregTM 330 este compusa din 5 termostate pentru intervale de temperatura diferite in functie de aplicatia pentru care sunt utilizate.

  • DeviregTM 330, pentru temperaturi intre -10°C si +10°C, este frecvent utilizat pentru protectia impotriva inghetului.
  • DeviregTM 330, pentru temperaturi intre +5°C si +45°C, este utilizat in special pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.
  • DeviregTM 330, pentru temperaturi intre +15°C si +30°C, este utilizat in special pentru incalzirea camerelor. Acesta utilizeaza un senzor de ambient in locul senzorului cu fir.
  • DeviregTM 330, pentru temperaturi intre +30°C si +90°C, se utilizeaza cu precadere pentru incalzirea conductelor care necesita o anumita temperatura minima pentru trecerea lichidelor.
  • DeviregTM 330, pentru temperaturi intre +60°C si +160°C, se utilizeaza cu precadere pentru incalzirea conductelor care necesita o anumita temperatura minima pentru trecerea lichidelor. Aceasta versiune poate fi utilizata in zone cu temperatura ridicata.

DeviregTM 610

termostate de exterior devireg

DeviregTM 610 este utilizat pentru montare exterioara, unde termostatele nu sunt protejate impotriva apei etc. Acest termostat poate fi montat pe peretele exterior al unei cladiri sau pe o conducta si poate controla aplicatii interioare si exterioare la o variatie de temperatura cuprinsa intre -10°C si +50°C.

DeviregTM 850

termostate de exterior devireg

DeviregTM 850 este utilizat in aplicatii exterioare la nivelul solului sau acoperisului (dispune de 1-4 senzori). Senzorii digitali inteligenti transmit termostatului informatii privind nivelul umiditatii si temperaturii, fapt care asigura controlul optim al sistemului de incalzire. DeviregTM 850 poate fi utilizat in toate tipurile de aplicatii exterioare.