Acasa Solutii Produse Cerere pret Calculeaza costuri Despre noi Contact

Produse Devi

DeviregTM 130

termostate de interior devireg

Termostatele din seria DeviregTM 130 sunt utilizate pentru montarea pe perete. Tipurile constructive se refera la tipurile de conexiuni ale senzorilor. Termostat de 16 A.

  • DeviregTM 130 cu senzor pentru pardoseala
  • DeviregTM 131 cu senzor de ambient integrat
  • DeviregTM 132 cu senzori de ambient si pentru pardoseala integrati

DeviregTM 530

termostate de interior devireg

Termostatele din seria DeviregTM 530 sunt utilizate pentru montare incastrata in perete. Tipurile constructive se refera la tipurile de conexiuni ale senzorilor.

  • DeviregTM 530 cu senzor pentru pardoseala
  • DeviregTM 531 cu senzor de ambient integrat
  • DeviregTM 532 cu senzori de ambient si pentru pardoseala integrati

DeviregTM 535

termostate de interior devireg

DeviregTM 535 este un termostat digital ce integreaza trei caracteristici in una singura: senzor pentru pardoseala, senzor de ambient si o combinatie a acestora.

Termostatul poate fi setat la temperatura maxima, fapt care ii confera posibilitatea utilizarii in camere cu pardoseala de lemn, sau la temperatura minima, astfel incāt podeaua unei bai, de exemplu, sa fie mentinuta la o temperatura minima care sa asigure confortul. Certificatul IP 31 confirma faptul ca termostatul este utilizabil si in bai sau alte camere cu nivel ridicat de umezeala.

DeviregTM 550

termostate de interior devireg

Termostatele DeviregTM 540/550 sunt unitati doi-in-unu care controleaza sistemul de incalzire printr-o combinatie de temperatura si regulator de timp programabil. Astfel se obtine un sistem cu consum redus de energie, care asigura un confort optim.